Klädbeställning och inbjudan till Jönköpingslägret

Hej,

Inbjudan till Jönköpingslägret finns här: cykelläger_inbjudan , skynda er att anmäla er då det bara finns 60 stycken platser.

Kläder

Det är nu hög tid att prova och beställa kläder inför den inte allt för snabbt annalkande våren, men snart är den här. Bagarna har redan börjat provbaka och ni som var med på årsmötet vet att han gjorde det med mycket gott resultat.

Vi har till i bytt leverantör till franska Poli, men designen kommer var densamma som tidigare och vi kommer behålla den i två säsonger så tveka inte att beställa. De är normala i storlekarna men skulle ni vilja prova dem och kolla på dem innan beställning så finns det möjlighet att göra detta på Sportson, sista dag för beställning är 20 februari.

Mer information om storlekar m.m. finns på Poli´s hemsida http://club.poli.fr/index.php?langue=en ,

Det som går att beställa är nedanstående men vi måste få ihop minst 10 stycken av varje för att just den delen ska gå att beställa, priserna är att se som ett cirkapris, beroende på antal beställda kläder m.m. ska det förhopningvis hamna en bit under, i alla fall för tröjor och byxor.

Kortärmad tröja (Python, 410 kr), långärmad tröja (Allos ML, 425 kr), korta byxor (Pilot, 490 kr), vindväst (ange om ni vill ha en tunn (Aten, 380 kr) eller lite tjockare men med nät på ryggen (Atlas, 495 kr)), tempodräkt 760 kr, arm (140 kr) och benvärmare (230 kr), handskar (korta 175 kr eller långa 195 kr) och skoöverdrag (ange strumpmodell 185 kr eller tunna med dragkedja 190 kr samt om ni vill ha svarta eller vita)

Storleksguide finns här: http://club.poli.fr/size.html 

Maila vad ni vill ha till mig gustafgustafson@hotmail.com eller fyll i listan på Sportson, hur ni gör det spelar ingen roll bara ni inte gör det efter 20 februari. Ange även gärna om ni har några speciella önskemål, kommentarer eller kanske någon ny sponsor på g.