Medlemsavgift

Medlemsavgiften betalas årsvis för alla medlemmar, hedersmedlemmar undantagna.

Ny som gammal medlem!

Fyll i formuläret som finns här http://jck.se/nymedlem Via det formuläret kan du fylla i dina person och kontaktuppgifter och direkt betala medlemsavgiften. För nya medlemmar kommer vi sedan, via mail, kontakta dig med mer information från klubben (dock kan det dröja några arbetsdagar).

Medlemsavgift 2021 och framåt

Stödmedlem 200 kr
Aktiv medlem, junior 300 kr
Aktiv medlem, vuxen 500 kr
Familj 700 kr

Träningsavgift 200 kr
avser inomhusträning

Betalning

Från och med 2021 kommer vi använda Cardskipper för att hantera betalningen av medlemsavgift. Alla medlemmar kommer under januari få ett SMS med information om hur man laddar hem Cardskipper och hur ni via den appen kan betala avgiften.

Om ni inte fått ett SMS innan feb 2021 eller vill betala på ett annat sätt kontakta JCK via info@jck.se.

Lathund för CardSkipper

Betala medlemsavgift i Cardskipper

Starta CardSkipper appen. Där ska ni se era olika medlemskort. Bilden ovan visar ett exempel på familj där två medlemskort finns.


Klicka in på huvudmedlemskortet. I en familj är det någon av föräldrarna. Är man vanlig medlems finns bara ett kort att välja på. När klickar er vidare ser ni en påminnelse om att betala medlemsavgift för 2021. Klicka på den och klickar vidare på gröna knappen.

I nästa steg väljer ni medlemskap (senior, junior eller familj). För att välja familj måste ni sedan tidigare vara registrerade som en familj. Finns inte det valet var vänligt kontakta info@jck.se så justerar vi det. För att välja familj måste man också scrolla lite på sidan.

Kontrollera era personuppgifter. Om allt stämmer klicka på Spara annars kontakta info@jck.se.

Endast familjer: Om man är en familj lägger man till familjemedlemmar. De ska vara förvalda.

Vill man betala träningsavgift för inomhusträning lägger man till det.

Efter det ser man sin varukorg. Granska att allt stämmer.

Sista steget är sedan att välja betalsätt. När betalningen är gjort kommer det kvitton på betalningen via mail. Er giltighetstid på medlemskortet ska också uppdateras.