Vista Mountain 2014 Läs mer »

Jönköpings Varvlopp 12/4 2014 Läs mer »

Träna och tävla med JCK Läs mer »

JCK på facebook Läs mer »

Vi är en klubb med lång historia. Läs mer »

Träna och tävla med Jönköpings Cykelklubb! Läs mer »

Jönköpings varvlopp 2014, 12:e april Läs mer »

Gilla oss på facebook! Läs mer »

 

Category Archives: Okategoriserade

Inför Vista 2018

Även om det är långt kvar till oktober kommer här några viktiga datum att lägga in i almanackan inför årets Vista Mountain som går av stapeln lördagen den 6 oktober. Mer information kommer senare. 

26 augusti- Fika med provcykling av Vistabanan. Mer information kommer. 

22 september- Banarbete på Vistabanan med grillning 

5 oktober- Färdigställande av banan inför lördagen 

6 oktober- TÄVLINGSDAGEN  

Väl mött i skogarna och på vägarna och har ni några frågor så är det bara att höra av sig! 

 

Gustaf och Magnus med flera. 

Anmälan tävlingar

Anmäl er till tävlingar som vanligt i IndTa. Maila sedan till fredrikrostedt@gmail.com eller skicka ett meddelande till Fredrik Rostedt på messenger att ni har anmält er så att vi inte missar att betala startavgiften.

Vi kommer att kolla igenom anmälningslistorna så det är inte hela världen om ni missar att skicka ett meddelande men det skulle göra det enklare för oss. Det behöver inte vara en roman utan bara ”Anmäld till xxxx”. Vissa arrangörer använder faktura som kommer automatiskt på mail till den enskilda cyklisten. Maila då, så fort som möjligt, fakturan till fredrikrostedt@gmail.com så betalar klubben fakturan och ni slipper ligga ute med pengarna.

Till bl.a. Kinnekulle CyClassic open klass och Göteborgs girot är anmälan annorlunda och det går inte se vilka som är anmälda. Om ni anmäler er till något av dessa lopp så måste ni skicka ett meddelande till Fredrik för att klubben ska kunna betalar avgiften. Om ni efteranmäler er till tävlingar så får ni betala avgiften själva.

Beställ kläder

Nu är det dags att beställa nya cykelkläder inför våren. Ni har fram till den 14/1 på er att beställa kläderna. Kläderna beställer ni genom att besöka webshopen:
Herrar: https://lachemise.myshopify.com/collections/jonkopings-cykelklubb
Damer: https://lachemise.myshopify.com/collections/jonkopings-cykelklubb-dam

För barn kommer klubben att subventionera ett ställ med minst 50%. 500 kr subvention för licensierade cyklister. Hör av er snarast till Robert Gustafsson (rgo.gustavsson@gmail.com) om det är något ni saknar. Barnkläder och CX-dräkt tillkommer senast tisdag i webshopen.

Leverans utlovad till slutet av februari om vi håller tidsschemat.

Save-the-date
Se till att boka in 25/1 kl 19.00. Då är det dags för årsmöte i föreningen och alla klubbens medlemmar är välkomna! Vi bjuder på kvällsfika. En formell inbjudan kommer skickas separat.

Mvh Jönköpings cykelklubb

Abloc Winter Race 2017

Här finns tävlings PM för Abloc Winter Race 2017.

Ladda ner PM

Tack!

Vi vill rikta ett stort tack till alla fantastiska funktionärer, cyklister och sponsorer som gjort det möjligt för oss att arrangera årets Vista Mountain. Hoppas ni hade det lika roligt som vi hade det och att vi ses nästa år igen.

Vista startplats

Resultat

Resultat från dagens tävling finns här > RESULTAT

Startlista Vista Mountain 2017

Här finns startlistorna inför lördagens drabbning > Startlista

PM Vista Mountain 2017

PM Vista 2017

Mer information om Vista

Hej!

Vista Mountain den sjunde oktober börjar närma sig. Vi kommer inte göra några större förändringar på banan till i år utan bara lite finjusteringar då banan kanske är i bättre skick än någonsin. Enligt goda rykten har den till och med förbättrats sedan förra året. Vill också poängtera att det är mycket viktigt att så många som möjligt hjälper till för att vi ska kunna fortsätta arrangera ”Sveriges äldsta mountainbiketävling”. Har ni släkt eller vänner som ni tror tycker det hade varit roligt att vara med någon av nedanstående dagar så är de mer än välkomna och mycket behövda (gäller även provcyklingen).

Sammanfattning viktiga datum 

  • 27 augusti 09:00, provcykling av banan med fika efteråt. Samling grusparkeringen vid IKHP  
  • 24 september 09:30, arbetsdag på banan med korvgrillning och fika 
  •  6 oktober, förberedelse inför tävlingen från klockan 10:00 
  •  7 oktober, tävlingsdagen, samling klockan 08.00 uppe vid tävlingscentrum.

Meddela via mail (gustafgustafson@hotmail.com) innan 2017-08-31 om ni kan hjälpa till eller inte samt vid vilka tillfällen ni kan hjälpa till. Passa då även på att skriva om det är något som ni vill eller absolut inte vill göra under tävlingsdagen.  Har ni några frågor går det bra att ringa (Gustaf) 0702-079411 eller 010-4716272.  

Sprid gärna informationen

För mer utförlig information: Inför Vista 2017

 

Inför Vista Mountain 2017!

Hej!
Även om det är ett par månader kvar och Alexandra precis har tagit SM-silver efter Jenny Rissveds kommer här några viktiga datum att lägga in i almanackan inför årets Vista Mountain som går av stapeln lördagen den 7 oktober. Mer information kommer senare.

25 augusti- (Preliminärt) Fika med provcykling av Vistabanan samt lite andra ställen i Östra Vätterbranterna för de som inte är i Svanesund och tävlar. Mer information kommer på hemsidan samt via mail.

24 september- Banarbete på Vistabanan med grillning

6 oktober- Färdigställande av banan inför lördagen

7 oktober- TÄVLINGSDAGEN och med lite tur en fest på kvällen.

 

Väl mött i skogarna och på vägarna!

 

Gustaf och Magnus med flera.