Vista Mountain 2014 Läs mer »

Jönköpings Varvlopp 12/4 2014 Läs mer »

Träna och tävla med JCK Läs mer »

JCK på facebook Läs mer »

Vi är en klubb med lång historia. Läs mer »

Träna och tävla med Jönköpings Cykelklubb! Läs mer »

Jönköpings varvlopp 2014, 12:e april Läs mer »

Gilla oss på facebook! Läs mer »

 

JCK-kläder

Roupez har kvar en hel del kläder med 2015-års design med rabatterat pris på överdelar då vi har en del nya sponsorer. Men de funkar alldeles utmärkt att träna i även om man inte bör tävla i dem av hänsyn till sponsorerna. Har ni frågor om kläderna och/eller vill beställa går det bra att kontakta Jakob Jarl på Roupez och vad som finns på lager ni via länken här:  Kläder 2015

mail: jakob.jarl@roupezprofile.se

telfon: 073-395 10 32

Inventering Ica Trollet

Som traditionen påbjuder så är det revelj i ottan den 1:a maj. Ica Trollet vill ha hjälp med inventering i butiken med start 06:00 och vi behöver så många medlemmars hjälp som möjligt.

Hör av er till mig (annars hör jag av mig till er ändå, så lika bra ni förekommer mig på den punkten) på info@jck.se och meddela att ni kommer.

Påminnelse medlemsavgifter

Då det fortfarande saknas en hel del inbetalningar av medlemsavgifter så kommer här ännu en påminnelse. Vet du med dig att du inte betalat så var vänlig gör detta omgående på plusgiro 27 84 17 – 1. Märk med namn så att vi vet vem som betalat och inte. Är du osäker om du betalat eller inte så hör av dig på info@jck.se så kollar jag med kassören.

Cykelpremiären avklarad

 

Atorbhan, Daniel och Mulue redo för premiärrundan på racer. Habtom cyklade med den snabba gruppen.

Atorbhan, Daniel och Mulue redo för premiärrundan på racer. Habtom cyklade med den snabba gruppen.

I det fina vårvädret förra helgen var det en mycket uppskattad racerpremiär för våra nya cyklister.  Lördagen ägnades åt att bekanta sig med de nya lånecyklarna medans söndagens ägnades åt lite kurs i slangbyte och trafik/klungregler. Killarna är mycket tacksamma för hjälpen de har fått så att de kunnat börja cykla. Vi vill också passa på att tipsa andra föreningar om söka pengar till integrationssatsningar från Riksidrottsförbundet via ert regionala idrottsförbund. Utan hjälpen från Smålandsidrotten hade det varit mycket svårare för oss.

Ragnhild lär ut trafikregler under söndagens runda

Ragnhild lär ut trafikregler under söndagens runda.

Klädbeställning

Nu är det dags att beställa kläder inför säsongen 2016 och vi har satt deadline till nästa söndag den 28/2 för att få kläderna så snart som möjligt.
Inloggning är samma som förra året.
Design och storlekar är också samma som förra året med undantag för några nya sponsorer och därmed nya loggor.
Beställning görs via länken
Kontaktperson på Roupez är Jakob Jarl 036-35 10 95
Mvh
Therese Bellfors

Inbjudan till årsmöte

Den 28 Januari är det dags för Jönköpings Cykelklubbs 91:a årsmöte. Mötes hålls i vanlig ordning i klubblokalen på Lovisagatan 25c klockan 19.00.
Alla medlemmar hälsas välkomna!

MTB-EM

Snart är julen över och då närmar sig det största som har hänt i cykelsverige på flera år, MTB-EM i Huskvarna 5-8 maj. För att underlätta planeringen kan ni som vill vara funktionärer nu gå in och fylla i webformuläret på länken: http://goo.gl/forms/23CMY9EYd9

Det är bra om ni gör detta så snart som möjligt och gärna innan 31 januari.

De områden som Jönköpings cykelklubb har huvudansvaret för är Tävlingsledning (start/mål och administrativa uppgifter) där Gustaf G är ansvarig och kansliet där Erik L är ansvarig. Men ni kan givetvis även välja andra områden om ni tycker de är intressantare. Har ni några frågor om vad som gäller som funktionär kan ni kontakta Therese B som är funktionärschef för hela MTB-EM (therese.bellfors@hotmail.com).

Kom även ihåg att ingen hjälp är för liten och att en halv dag är mycket bättre än ingen hjälp alls. Mer information om EM hittar ni på http://euromtb.com/

God Jul och Gott Nytt år!

Tack för hjälpen!

Vi vill passa på att tacka alla som har hjälpt våra nya cyklister från Eritrea genom att skänka skor, kläder och lite annat som är bra att ha. Det är mycket uppskattat och förra veckan var det sex glada killar som kunde träna på våra testcyklar tack vare er.

Vi har fått saker från nästa hela Sverige (och Holland!), från allt från personer nästan helt utan anknytning till cykelsporten till gamla proffs som Fredrik Kessiakoff, företag som Craft och Shimano-Europe. Vi tar dock gärna emot mer kläder, främst kläder i storlek small, och hjälmar. Så ska vi jobba med att ordna fram cyklar till våren.

Kläder skänka av Fredrik Kessiakoff

Kläder skänka av Fredrik Kessiakoff

Cykel och träningskläder sökes!

11258211_537531119729825_1538463405854288696_n

För ett par veckor sedan hade vi besök i klubblokalen av Mulue Omer och Atorbhan Teame. De är två ensamkommande flyktingbarn på 17 år från Eritrea. Det som skiljer dem från majoriteten är att de inte vill spela fotboll utan vill cykla istället. De vill börja träna med oss nu i november men problemet är att de inte har någon utrustning alls vad gäller cykel och träningskläder. Vi har redan skickat det mesta av det vi har fått in tidigare vidare till andra i samma situation. Så har ni kläder i storlek small eller medium och/eller cykelskor i storlek 40 eller 43 liggande så maila gustafgustafson@hotmail.com så ser vi till att de får grejerna och kan börja träna med oss.

Vill även passa på att berätta att Esayas har fått jobb i en cykelaffär i Eksjö och han och hans fru kommer att flytta från Aneby till Eksjö i februari. Detta tack vare hans egna driv men även för att vi har hjälpt honom genom cyklingen. Så det är inte förgäves att lämna in gamla cykelkläder och andra cykelrelaterade grejer som ligger och samlar damm. Givetvis är även cyklar välkomnaJ

Tack på förhand

Träningsavgift 2016?

Har du planer på att vara med och träna med JCK nere i klubblokalen under vintern? I så fall är det nu dags att betala träningsavgiften!
200 kronor som sätts in på plusgiro 27 84 17 – 1. Märk inbetalningen med namn och vad det gäller (dvs träningsavgift), så blir kassör Pelle en lycklig man.