Vista Mountain 2014 Läs mer »

Jönköpings Varvlopp 12/4 2014 Läs mer »

Träna och tävla med JCK Läs mer »

JCK på facebook Läs mer »

Vi är en klubb med lång historia. Läs mer »

Träna och tävla med Jönköpings Cykelklubb! Läs mer »

Jönköpings varvlopp 2014, 12:e april Läs mer »

Gilla oss på facebook! Läs mer »

 

Resultat Vista Mountain 2018

Här finns resultaten från dagens Vista Mountain!

Startlista Vista Mountain 2018

Nu är startlistan klar inför Vista Mountain!

PM Vista Mountain

PM inför årets Vista Mountain hittar ni här!

Inbjudan Vista Mountain

Här finns inbjudan till årets Vista Mountain!

Funktionärsanmälan Vista Mountain

Hej!

Vill bara påminna de som inte anmält om ni kan hjälpa till på Vista eller ej att meddela mig via mail (gustafgustafson@hotmail.com) så snart som möjligt om ni kan hjälpa till eller inte samt vid vilka tillfällen ni kan hjälpa till.

Har ni några frågor går det bra att ringa (Gustaf) 0702–079411 eller att svara på detta mail.

Datumen som det gäller är de nedanstående, vill ni ha mer information så läs det föregående mailet.

  • 22 september 09:30, arbetsdag på banan med korvgrillning och fika, meddela om ni kan ta med röjsåg eller något annat kärt verktyg.
  • 5 oktober, förberedelse inför tävlingen från klockan 10:00 vid tävlingscentrum och sedan fri drop-in till skymningen, kommer man innan lunch bjuder klubben på pizza och framåt kvällen blir det någon fralla. 
  • 6 oktober, tävlingsdagen, samling klockan 08.00 uppe vid tävlingscentrum.

Tack på förhand

Gustaf & Magnus

Funktionärsinfo Vista Mountain

Hej!

Vista Mountain den 6 oktober börjar närma sig och vi hoppas att årets arrangemang kommer uppskattas minst lika mycket som vanligt av de deltagande cyklisterna. Många tycker det är roligt att vi i Jönköpings CK håller liv i ”Sveriges äldsta mountainbiketävling”. För att vi ska kunna göra detta är det mycket viktigt att så många som möjligt hjälper till och det är också en viktig inkomstkälla för klubben. Har ni släkt eller vänner som ni tror tycker det hade varit roligt att vara med någon av nedanstående dagar så är de mer än välkomna och mycket behövda (gäller även provcyklingen).

Sammanfattning viktiga datum

  • 19 augusti 09:30, provcykling av banan med fika efteråt
  • 22 september 09:30, arbetsdag på banan med korvgrillning och fika
  • 5 oktober, förberedelse inför tävlingen från klockan 10:00
  • 6 oktober, tävlingsdagen, samling klockan 08.00 uppe vid tävlingscentrum.

Banan

Provcykling av banan

Vi kommer precis som förra året anordna en gemensam cykeltur för att testa banan och för att ta en gemensam fika på Kroatorpet efteråt.

Samling, söndagen den 19 augusti 09:30 Stora grusparkeringen utanför IKHP (mittemot infarten), därefter rullar vi ut till Vista och kör några varv och ser om det är något vi vill förbättra eller måste förbättra på banan. Efter det rullar vi tillbaks till Huskvarna och Kroatorpet för fika, turen kommer ta 2-3 timmar.

Iordningställande av banan

Vi kommer köra ut grus, röja och bättra på banan där det krävs. Datum för detta är lördagen den 22 september, klockan 09.30 nere vid grillplatsen (Tävlingscentret). Vi bjuder på korv, dricka och kakor/bullar men kaffe, spadar, grästrimmers m.m. får ni gärna ta med själva. Mer information kommer helgen innan men meddela gärna vilka redskap ni kan ta med.

Tävlingen

Fredagen den 5 oktober, vi kommer vara vid banan från klockan 10:00 så det är bara att droppa in under dagen. Kommer man innan lunch bjuds det på pizza till lunch. Det är viktigt att så många som möjligt kommer upp under fredagen då det är mycket som måste ordnas inför lördagen och kvällen riskerar att bli lång om det inte är många som kan hjälpa till. Hinner ni inte upp till banan så är det även annat som måste göras i klubblokalen, men skriv detta tydligt i så fall.

Lördagen den 6 oktober samling klockan 8.00 uppe vid tävlingscentrum. Mer information till funktionärer kommer senare.

 

Meddela mig via mail (gustafgustafson@hotmail.com) innan 2017-08-31 om ni kan hjälpa till eller inte samt vid vilka tillfällen ni kan hjälpa till. Passa då även på att skriva om det är något som ni vill eller absolut inte vill göra under tävlingsdagen. Har ni några frågor går det bra att ringa (Gustaf) 0702–079411.

Med vänlig hälsning och sprid gärna informationen!

Gustaf & Magnus

Inför Vista 2018

Även om det är långt kvar till oktober kommer här några viktiga datum att lägga in i almanackan inför årets Vista Mountain som går av stapeln lördagen den 6 oktober. Mer information kommer senare. 

26 augusti- Fika med provcykling av Vistabanan. Mer information kommer. 

22 september- Banarbete på Vistabanan med grillning 

5 oktober- Färdigställande av banan inför lördagen 

6 oktober- TÄVLINGSDAGEN  

Väl mött i skogarna och på vägarna och har ni några frågor så är det bara att höra av sig! 

 

Gustaf och Magnus med flera. 

Anmälan tävlingar

Anmäl er till tävlingar som vanligt i IndTa. Maila sedan till fredrikrostedt@gmail.com eller skicka ett meddelande till Fredrik Rostedt på messenger att ni har anmält er så att vi inte missar att betala startavgiften.

Vi kommer att kolla igenom anmälningslistorna så det är inte hela världen om ni missar att skicka ett meddelande men det skulle göra det enklare för oss. Det behöver inte vara en roman utan bara ”Anmäld till xxxx”. Vissa arrangörer använder faktura som kommer automatiskt på mail till den enskilda cyklisten. Maila då, så fort som möjligt, fakturan till fredrikrostedt@gmail.com så betalar klubben fakturan och ni slipper ligga ute med pengarna.

Till bl.a. Kinnekulle CyClassic open klass och Göteborgs girot är anmälan annorlunda och det går inte se vilka som är anmälda. Om ni anmäler er till något av dessa lopp så måste ni skicka ett meddelande till Fredrik för att klubben ska kunna betalar avgiften. Om ni efteranmäler er till tävlingar så får ni betala avgiften själva.

Beställ kläder

Nu är det dags att beställa nya cykelkläder inför våren. Ni har fram till den 14/1 på er att beställa kläderna. Kläderna beställer ni genom att besöka webshopen:
Herrar: https://lachemise.myshopify.com/collections/jonkopings-cykelklubb
Damer: https://lachemise.myshopify.com/collections/jonkopings-cykelklubb-dam

För barn kommer klubben att subventionera ett ställ med minst 50%. 500 kr subvention för licensierade cyklister. Hör av er snarast till Robert Gustafsson (rgo.gustavsson@gmail.com) om det är något ni saknar. Barnkläder och CX-dräkt tillkommer senast tisdag i webshopen.

Leverans utlovad till slutet av februari om vi håller tidsschemat.

Save-the-date
Se till att boka in 25/1 kl 19.00. Då är det dags för årsmöte i föreningen och alla klubbens medlemmar är välkomna! Vi bjuder på kvällsfika. En formell inbjudan kommer skickas separat.

Mvh Jönköpings cykelklubb

Abloc Winter Race 2017

Här finns tävlings PM för Abloc Winter Race 2017.

Ladda ner PM