Anmälan tävlingar

Anmäl er till tävlingar som vanligt i IndTa. Maila sedan till fredrikrostedt@gmail.com eller skicka ett meddelande till Fredrik Rostedt på messenger att ni har anmält er så att vi inte missar att betala startavgiften.

Vi kommer att kolla igenom anmälningslistorna så det är inte hela världen om ni missar att skicka ett meddelande men det skulle göra det enklare för oss. Det behöver inte vara en roman utan bara ”Anmäld till xxxx”. Vissa arrangörer använder faktura som kommer automatiskt på mail till den enskilda cyklisten. Maila då, så fort som möjligt, fakturan till fredrikrostedt@gmail.com så betalar klubben fakturan och ni slipper ligga ute med pengarna.

Till bl.a. Kinnekulle CyClassic open klass och Göteborgs girot är anmälan annorlunda och det går inte se vilka som är anmälda. Om ni anmäler er till något av dessa lopp så måste ni skicka ett meddelande till Fredrik för att klubben ska kunna betalar avgiften. Om ni efteranmäler er till tävlingar så får ni betala avgiften själva.