Mer information om Vista

Hej!

Vista Mountain den sjunde oktober börjar närma sig. Vi kommer inte göra några större förändringar på banan till i år utan bara lite finjusteringar då banan kanske är i bättre skick än någonsin. Enligt goda rykten har den till och med förbättrats sedan förra året. Vill också poängtera att det är mycket viktigt att så många som möjligt hjälper till för att vi ska kunna fortsätta arrangera ”Sveriges äldsta mountainbiketävling”. Har ni släkt eller vänner som ni tror tycker det hade varit roligt att vara med någon av nedanstående dagar så är de mer än välkomna och mycket behövda (gäller även provcyklingen).

Sammanfattning viktiga datum 

  • 27 augusti 09:00, provcykling av banan med fika efteråt. Samling grusparkeringen vid IKHP  
  • 24 september 09:30, arbetsdag på banan med korvgrillning och fika 
  •  6 oktober, förberedelse inför tävlingen från klockan 10:00 
  •  7 oktober, tävlingsdagen, samling klockan 08.00 uppe vid tävlingscentrum.

Meddela via mail (gustafgustafson@hotmail.com) innan 2017-08-31 om ni kan hjälpa till eller inte samt vid vilka tillfällen ni kan hjälpa till. Passa då även på att skriva om det är något som ni vill eller absolut inte vill göra under tävlingsdagen.  Har ni några frågor går det bra att ringa (Gustaf) 0702-079411 eller 010-4716272.  

Sprid gärna informationen

För mer utförlig information: Inför Vista 2017