Cykelpremiären avklarad

 

Atorbhan, Daniel och Mulue redo för premiärrundan på racer. Habtom cyklade med den snabba gruppen.
Atorbhan, Daniel och Mulue redo för premiärrundan på racer. Habtom cyklade med den snabba gruppen.

I det fina vårvädret förra helgen var det en mycket uppskattad racerpremiär för våra nya cyklister.  Lördagen ägnades åt att bekanta sig med de nya lånecyklarna medans söndagens ägnades åt lite kurs i slangbyte och trafik/klungregler. Killarna är mycket tacksamma för hjälpen de har fått så att de kunnat börja cykla. Vi vill också passa på att tipsa andra föreningar om söka pengar till integrationssatsningar från Riksidrottsförbundet via ert regionala idrottsförbund. Utan hjälpen från Smålandsidrotten hade det varit mycket svårare för oss.

Ragnhild lär ut trafikregler under söndagens runda
Ragnhild lär ut trafikregler under söndagens runda.