Cykel och träningskläder sökes!

11258211_537531119729825_1538463405854288696_n

För ett par veckor sedan hade vi besök i klubblokalen av Mulue Omer och Atorbhan Teame. De är två ensamkommande flyktingbarn på 17 år från Eritrea. Det som skiljer dem från majoriteten är att de inte vill spela fotboll utan vill cykla istället. De vill börja träna med oss nu i november men problemet är att de inte har någon utrustning alls vad gäller cykel och träningskläder. Vi har redan skickat det mesta av det vi har fått in tidigare vidare till andra i samma situation. Så har ni kläder i storlek small eller medium och/eller cykelskor i storlek 40 eller 43 liggande så maila gustafgustafson@hotmail.com så ser vi till att de får grejerna och kan börja träna med oss.

Vill även passa på att berätta att Esayas har fått jobb i en cykelaffär i Eksjö och han och hans fru kommer att flytta från Aneby till Eksjö i februari. Detta tack vare hans egna driv men även för att vi har hjälpt honom genom cyklingen. Så det är inte förgäves att lämna in gamla cykelkläder och andra cykelrelaterade grejer som ligger och samlar damm. Givetvis är även cyklar välkomnaJ

Tack på förhand