Arbetsdag på Vistabanan

Vi samlas klockan 9.00 på söndag uppe vid anslagstavlan upp vid motionsspåret, alltså inte vid grillplatsen som vanligt. Lättast är att köra in vid ICA i Kaxholmen och sedan följa den vägen tills man kommer till överdelen av spåret/skogen där det går in en stig. Kommer ni senare når ni mig på telefon 010-47 162 72 eller SMS till 0702-07 94 11 för att få era uppgifter.

Ta gärna med spadar, räfsor, trimmer, sekatör m.m. d.v.s. allt som behövs för göra i ordning en MTB-bana. Då vi är ganska många och även IK Vista är där och jobbar tror jag att vi blir klara runt lunch då vi avslutar med korv och kaka. Kaffe kommer vi dock inte kunna bjuda på utan det får ni ta med själva.

 

Återkom gärna om ni har några frågor och kom ihåg att det finns inget dåligt väder!

 

Gustaf

010-4716272