Vista Mountain-Funktionärsinfo

Tobias Ludvigsson, fjolårets segrare.

 

Vista Mountain börjar närma sig och det kommer vara 25:e året som tävlingen körs. Ser man på det rådande vädret kan man tro att det är nästa helg men det är först lördagen den 4 oktober det avgörs. Meddela på mail eller via Facebook när och om ni kan hjälpa till och datumen som gäller är:

Söndagen den 21 september klockan 9, samling uppe vid start/målområdet för iordningställande av banan. Medtag krattor, sekatörer, spadar och annan utrustning ni har som kan behövas. Vi bjuder på grillkorv och kaffe.

Fredagen den 3 oktober klockan 13.00, samling uppe vid start/målområdet för iordningställande av banan, tävlingscentrum samt start/målområdet.

Lördagen den 4 oktober samling klocka

 

n 8.00, länk till inbjudan: http://www.jck.se/wp/wp-content/uploads/2014/08/Inbjudan-Vista-Mountain-20140819.pdf  Mer information till funktionärer kommer senare.