Svanesund, KM och höst

För en vecka sedan var vi ett gäng Jönköpingsåkare som var på ön Orust och tävlade lite. Efter en hel del otur och motgångar lyckades vi få med oss en del bra placeringar. Kalle Immelsjö blev 3:a på tempot på en otroligt bra tid, även Marcus körde bra på tempot och det blev en åttondeplats i Elit! På GP:t körde vi offensivt men ingen av oss höll sig framme på slutet. Linjeloppet bjöd på dåligt väder med storm och ösregn, bästa placeringen blev Daniels 3:e plats då han vann klungspurten i senior! Gurra G gjorde även han ett starkt linje och vi var blande de mest aktiva cyklisterna trots att vi var så få.

I höst och framför allt i september händer mycket kul i klubben. Imorgon 9/9 är de fixar dag på Vista-banan. Den 22 kör vi Klubbmästerskap i Bankeryd. Detta får ni inte missa.

29 september är de Vista i kaxholmen, årets höjdpunkt

…sedan börjar vintern