Jarfors fyra på Götalands

Helgen som gick bjöd på Götalandsmästerskap i Örebro samt Hammarundan i Jönköping. I Hammarundan mönstrade vi ett riktigt stort gäng då närmare 15  åkare från JCK stod på startlinjen i Norrahammar. Vi försökte köra offensivt hela tiden och på så sätt undvika ett  jämnt tempo vilket skulle vara till vår fördel. Dock fanns andra starka cyklister med och vi förlorade loppet till en kille från CK C4, Isac Lundgren som körde mycket bra. Marcus Persson fick bästa plats då han kom femma. Men det var riktigt kul att se alla JCK:are plus alla andra starka åkare från trakten.

Götalandsmästerskapen började med tempo på lördagen, till start hade vi 4 åkare. Kalle och Filip i junior, Thyr i senior och Jarfors i H40. Samma grabbar startade också på linjet i söndags, bäst resultat uppnådde Kalle med en andra och en tredjeplats, båda dagarna efter en urstark Fågelum-Karlsson från Falköpings CK. Jarfors blev 4:a båda dagarna, nära podiumet båda gånger så han är verkligen på G.

 

Nu väntar ny vecka med träning tisdag och torsdag och nästa helg är de underbar svanesund 3-dagars.