Funktionärsinfo Vista Mountain

Hej!

Vista Mountain den 6 oktober börjar närma sig och vi hoppas att årets arrangemang kommer uppskattas minst lika mycket som vanligt av de deltagande cyklisterna. Många tycker det är roligt att vi i Jönköpings CK håller liv i ”Sveriges äldsta mountainbiketävling”. För att vi ska kunna göra detta är det mycket viktigt att så många som möjligt hjälper till och det är också en viktig inkomstkälla för klubben. Har ni släkt eller vänner som ni tror tycker det hade varit roligt att vara med någon av nedanstående dagar så är de mer än välkomna och mycket behövda (gäller även provcyklingen).

Sammanfattning viktiga datum

  • 19 augusti 09:30, provcykling av banan med fika efteråt
  • 22 september 09:30, arbetsdag på banan med korvgrillning och fika
  • 5 oktober, förberedelse inför tävlingen från klockan 10:00
  • 6 oktober, tävlingsdagen, samling klockan 08.00 uppe vid tävlingscentrum.

Banan

Provcykling av banan

Vi kommer precis som förra året anordna en gemensam cykeltur för att testa banan och för att ta en gemensam fika på Kroatorpet efteråt.

Samling, söndagen den 19 augusti 09:30 Stora grusparkeringen utanför IKHP (mittemot infarten), därefter rullar vi ut till Vista och kör några varv och ser om det är något vi vill förbättra eller måste förbättra på banan. Efter det rullar vi tillbaks till Huskvarna och Kroatorpet för fika, turen kommer ta 2-3 timmar.

Iordningställande av banan

Vi kommer köra ut grus, röja och bättra på banan där det krävs. Datum för detta är lördagen den 22 september, klockan 09.30 nere vid grillplatsen (Tävlingscentret). Vi bjuder på korv, dricka och kakor/bullar men kaffe, spadar, grästrimmers m.m. får ni gärna ta med själva. Mer information kommer helgen innan men meddela gärna vilka redskap ni kan ta med.

Tävlingen

Fredagen den 5 oktober, vi kommer vara vid banan från klockan 10:00 så det är bara att droppa in under dagen. Kommer man innan lunch bjuds det på pizza till lunch. Det är viktigt att så många som möjligt kommer upp under fredagen då det är mycket som måste ordnas inför lördagen och kvällen riskerar att bli lång om det inte är många som kan hjälpa till. Hinner ni inte upp till banan så är det även annat som måste göras i klubblokalen, men skriv detta tydligt i så fall.

Lördagen den 6 oktober samling klockan 8.00 uppe vid tävlingscentrum. Mer information till funktionärer kommer senare.

 

Meddela mig via mail (gustafgustafson@hotmail.com) innan 2017-08-31 om ni kan hjälpa till eller inte samt vid vilka tillfällen ni kan hjälpa till. Passa då även på att skriva om det är något som ni vill eller absolut inte vill göra under tävlingsdagen. Har ni några frågor går det bra att ringa (Gustaf) 0702–079411.

Med vänlig hälsning och sprid gärna informationen!

Gustaf & Magnus