Funktionärer sökes!

Vista närmar sig och vi behöver folk som kan hjälpa till. Vi behöver hjälp vid följande tillfällen:
8 september: Röjning av banan. Start klockan 13:30 och vi samlas vid Vistavallen.
4 oktober: Snitsling av banan, samt iordningställande av TC.
5 oktober: Tävlingsdagen. Behöver funktionärer som får allt att flyta, samt röjning/städning efteråt.

Maila info@jck.se eller gustafgustafson@hotmail.com om/när ni kan vara med att hjälpa till. Flest folk behövs det naturligtvis på tävlingsdagen, men ni som vill tävla får gärna hjälpa till innan tävlingen, eller med röjningsarbetet efter.

Nu på söndag är gäller följande: Medtag krattor, spadar, sekatörer eller något annat som kan vara bra att ha vid iordningställande av banan. Det bör inte ta längre tid än 3 timmar och vi bjuder på kaffe vid öppen eld som avslutning.